Arts escèniques Festival i fires Música resto Teatre i arts

Rues de Carnestoltes motoritzades per dissabte i diumenge

Dissabte a la tarda tindrà lloc la Rua més esbojarrada i diumenge al matí la proposta será la Rua Infantil amb la música de la Xaranga Sarau

La celebració del Carnestoltes és una festivitat molt celebrada a Cornellà. Milers de persones participen cada any a la rua a través d’associacions, entitats i grups d’amics o familiars.

Aquest any per preservar la seguretat de la ciutadania, l’Ajuntament proposa un Carnestoltes diferent, però amb l’objectiu de mantener l’objectiu promoure la diversió però sempre respectant les normes de seguretat i sanitàries.

I per animar els nostres carrers, una rua motoritzada es passejarà per la ciutat entre les 17 i les 20 hores amb molta música i diversió garantida. El Rei Carnestoltes i la seva comitiva representaran amb humor i sarcasme algunes de les situacions més ‘top’ del confinament… fins i tot trobarem els emissaris més ‘millenials’.

Per no perdre’s detall podreu seguir la rua en estreaming per facebook i instagram:@CulturaCornellà

I diumenge, els més petits també podran gaudir de la seva rua especial. Serà entre les 11.30 i les 13.30h. Tres camions recorreran la ciutat amb el Rei Carnestoltes i amb el ritme de la Xaranga Sarau.

A més, diumenge, durant tot el dia es podrà seguir un taller online a instagram i facebook del @museupalaumercader per poder fer una mascareta amb diferents materials que segurament teniu per casa i que engrescaran als més petits.

Deixa un comentari