Activitats familiars Esports i aire lliure

Gaudir de les jugateques ambientals en família amb totes les mesures de seguretat

Continuem amb les activitats de la Jugateca ambiental al Parc del Canal de la Infanta i també al de Can Mercader. Totes les activitats previstes en els diferents formats del programa seguiran un protocol que aplicarà les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis, com ara l’ús obligatori de la mascareta, mantenir la distància de seguretat, el control de l’aforament o la neteja i desinfecció de mans i materials.

La programació de primavera arriba fins al juny amb propostes familiars per als caps de setmana amb un horari d’entre les 11.30 i les 13.30 hores. Espais de joc, tallers i itineraris guiats per educadors amb l’objectiu de conèixer els parcs de les nostres ciutats i treballar valors de respecte al medi ambient.

El diumenge 23 de maig, al parc del Canal de la Infanta es portarà a terme una activitat al voltant del jardí de les papallones i es farà una revisió del cens de caixes niu distribuïdes pel parc. Al parc de Can Mercader, el mateix día, es portarà a terme l’activitat “Bioblitz Metropolità“.El Bioblitz és una activitat de ciència ciutadana que té l’objectiu principal de fer un recompte d’espècies i obtenir una fotografia de la biodiversitat al territori metropolità. Es pretén que el públic pari atenció en la biodiversitat d’aquests espais i en la seva importància en el funcionament correcte dels ecosistemes, cosa imprescindible pel control dels organismes patògens com és el cas de la pandèmia que avui ens afecta.

Us deixem aquí el calendari d’activitats i recordu compartir les vostres experiències amb els hastags: #ParcsAMB #JugatecaambientalAMB

15_Can Mercader_cartell_primaveraNM_revSP

18_Infanta_cartell_primaveraNM_revSP

 

Deixa un comentari