Corpus (Festa major)

La dissenyadora i il·lustradora cornellanenca Mari Fouz ha estat l’encarregada del disseny del cartell del Corpus 2021

Del 28 de maig al 6 de juny a Cornellà se celebra la Festa Major de la ciutat, el Corpus 2021.

La ciutat de Cornellà recupera la celebració de la seva Festa Major, el Corpus 2021, després d’haver hagut de celebrar una edició completament virtual l’any passat per la pandèmia. Els actes es desenvoluparan del 28 de maig al 6 de juny i, majoritàriament, es duran a terme als patis de les escoles, amb accés lliure i aforament limitat.

Com ja és costum en els darrers anys, el cartell del Corpus l’ha realitzat una artista de la ciutat. Per a aquest 2021 hem comptat amb la col·laboració de la il·lustradora i dissenyadora cornellanenca Mari Fouz, que ha combinat les tècniques del collage digital i la il·lustració per a crear una obra amb el seu propi segell personal.

Habitual del Diari Ara i algunes altres publicacions nacionals, la Mari Fouz també ha treballat per a publicacions com el Los Angeles Times, The Washington Post, The Guardian o Le Monde, entre d’altres. Sent així una de les nostres artistes més internacionals.

Amb la voluntat que pugueu veure una petita mostra més del seu treball i, alhora, aneu escalfant motors per al Corpus 2021, us deixem un vídeo amb un timelapse del procés de creació del cartell. Aviat veureu els carrers de la ciutat engalanats amb el cartell en diferents versions i colors.

 

 

Deixa un comentari