Activitats familiars Esports i aire lliure

Tot preparat per a la festa de Carnaval!

Aquest divendres finalitza el termini per inscriure’s al Concurs de Comparses

Aquest divendres 3 de febrer finalitza el termini per apuntar-se al Concurs de Comparses de Carnaval, prevista per al dissabte 18 de febrer, en l’emplaçament habitual que és la plaça de Catalunya i el seu entorn. Les entitats o els grups i col·lectius de persones que estiguin interessats a participar han de presentar una instància genèrica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cornellà. Per participar en la cercavila i entrar al certamen de disfresses és essencial està inscrit.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 18 de febrer a les 18 h, al carrer de Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l’avinguda de Sant Ildefons, de la República Argentina, el carrer de Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc la fi de festa i el lliurament de premis. Com és habitual, el concurs es divideix en cinc categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i disfressa de temàtica més actual. Cada premi està dotat d’un guardó i d’una tarja de compra amb 500 euros per fer servir en els comerços adherits a l’associació Cornellà Compra a Casa. Sa Majestat el Rei Carnestoltes serà l’encarregat de fer públic el veredicte del jurat, format per diferents personalitats de la ciutat.

L’endemà, diumenge 19 de febrer, es portarà a terme la tradicional Rua Infantil amb la Xaranga Sarau de la Societat Coral La Unió. La cercavila començarà a les 12 h, des de l’inici del carrer de Rubió i Ors, a l’alçada de Pius XII, i després pujarà per la rambla d’Anselm Clavé per acabar a la plaça de l’Església. Allà, hi haurà festa amb les actuacions de la companyia Grimpallunes i el seu espectacle carregat de jocs, de música i de sorpreses nomenat “La Cuca de Mil Colors”.

Aquesta és l’agenda del cap de setmana de carnaval, però la ciutadania també podrà gaudir del tradicional Dijous Gras, amb l’arribada del rei Carnestoltes a la ciutat, el dijous 16 de febrer; i del Dimecres de Cendra, previst per al dimecres 22 de febrer.

Dijous Gras

Començarà a les 17.15 h a la plaça de l’Església amb les actuacions de la companyia Més Tumàcat. L’arribada d’en Carnestoltes i del seu pregó començarà a les 18.15 h.
Dimecres de Cendra

La plaça de Sant Ildefons serà l’escenari del judici final al rei Carnesoltes després dels excessos de la festa de Carnaval. En aquesta celebració actuarà la companyia Pentina el gat amb l’espectacle “Balambambú”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari