Arts escèniques

Tret de sortida del Cornellà Escènica

Tribut a Coldplay a Cornellà de Llobregat dins del Cornellà Escènica.

Comença una nova temporada de la programació cultural municipal, amb dos espectacles que ja tenen entrades exhaurides. Les cites més properes encara amb entrades disponibles són el tribut a Coldplay i la darrera comèdia musical d’Albert San Juan.

La nova programació del Cornellà Escènica està a punt de començar! Del gener al maig, hi haurà teatre, música, musicals i dansa, amb propostes per a totes les edats i gustos. Com és habitual, a L’Auditori de Cornellà trobarem espectacles més populars i reconeguts i, en el cas de les sales Romagosa, Padró i auditori de Sant Ildefons, cites de petit format, més íntimes i properes, però també d’una alta qualitat artística.

Les dues primeres cites les presenta L’Auditori de Cornellà, amb dues propostes que ja tenen totes les entrades venudes. Són l’enregistrament en directe del pòdcast ‘La Ruina’, el dissabte 27 de gener; i l’obra de teatre de Lolita Flores ‘Poncia’, el diumenge 28 de gener.

Més enllà d’aquestes dues primeres cites, les que encara sí tenen entrades disponibles són el tribut de Coldplay i la darrera comèdia musical d’Alberto San Juan y la banda amb ‘Macho grita’.

El tribut a grans artistes és un tipus d’espectacle que està agradant molt entre els cornellanencs i les cornellanenques. Per aquest motiu, en aquesta nova temporada es torna a apostar per aquest model de musical.

El dissabte 3 de febrer, a les 20 h, el teló de L’Auditori pujarà per acollir el tribut de la banda britànica Coldpay, amb Coldday. Music of the spheres tour -la més aclamada pel públic i per la crítica, per la seva fidelitat amb el grup original-. Aquí us deixem un exemple dels seus directes. És que fins i tot el seu vocalista se sembla a Chris Martin!

Coldday es va crear el 2012 i han actuat a escenaris d’Espanya, Andorra, Portugal, Bèlgica, França, Regne Unit, Àustria, Alemanya, etc. Ara tens l’oportunitat de gaudir de la seva posada en escena enèrgica i vital, en directe a L’Auditori de Cornellà.

El preu de les entrades és de 25 euros, si es fa anticipada. Ja sabeu que hi ha altres descomptes que es poden sumar a la venda online. Una de les bonificacions que s’han incorporat en aquest 2024 és la reducció del 10% del preu de l’entrada per a famílies monoparentals o nombroses!

Alberto San Juan torna a Cornellà per presentar el seu darrer treball titulat ‘Macho grita’, amb La Banda. És una molt divertida comèdia musical que parteix del mite de Don Juan. Un acostament personal a pensar com es construeix “lo Macho” en aquest territori, amb un rerefons crític de la societat actual.

Alberto San Juan utilitza el seu talent per transmetre un missatge crític i necessari, sense perdre aquest toc d’humor que caracteritza el seu estil. Una experiència que et farà riure, pensar i qüestionar la realitat en què vivim.

És una proposta molt recomanable per gaudir de la tarda del diumenge 4 de febrer, a la Sala Ramon Romagosa. L’espectacle comença a les 19 h i el preu de l’entrada és d’11’85 €. Si feu compra anticipada i, per exemple, el carnet d’usuaris de la biblioteca, us podeu beneficiar d’un descompte de fins al 20%.

Deixa un comentari