Arts escèniques

Un conte per a adults sobre l’autor de “El Petit Príncep” i el seu millor amic

'Léon a la terra dels homes', a la Sala Ramon Romagosa

L’espectacle serà el 12 de febrer, a la Sala Ramon Romagosa, i forma part de la programació del ‘Cornellà Escènica

La Sala Ramon Romagosa acull el diumenge 12 de febrer, a les 19 h, l’obra de teatre “Léon a la terra dels homes”, de la companyia Inútils Mots. És un conte sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort i la responsabilitat de ser persones, adreçada al públic adult i inspirada en la vida de l’autor de “El Petit Príncep” i “Terra dels homes”, Antoine de Saint-Exupéry; i en la trajectòria vital del seu amic Léon Werth.

El preu de l’entrada és d’11’30 €, 10’17 € si es fa compra anticipada. Les entrades estan disponibles a través de www.entradescornella.cat

LA TRAMA

“Léon a la terra dels homes” és un joc de paraules entre un dels protagonistes de l’espectacle, que és la figura de Léon Werth, íntim amic de l’autor de “El petit Príncep”, qui també va escriure “Terra dels homes”. Només el títol, per tant, ja ens situa en el nexe principal d’aquesta representació teatral, que és un diàleg entre aquests dos grans homes sobre la importància de ser persona, de formar part de la vida. Més de setanta anys després de la mort de Saint-Exupéry, ens imaginem la trobada en el desert d’aquests dos amics, nàufrags de les dues grans guerres europees.

És una obra profunda, a través de la qual reflexionarem sobre les vides dels protagonistes i sobre la responsabilitat de ser persona en el nostre món actual. El Miquel Gelabert interpreta el paper de Léon i l’Òscar Intente, el de l’aviador. Està dirigida per la Maria Pla.

Afegeix un comentari

  • […] “Léon a la terra dels homes” és un joc de paraules entre un dels protagonistes de l’espectacle, que és la figura de Léon Werth, íntim amic de l’autor de “El petit Príncep”, qui també va escriure “Terra dels homes”. Només el títol, per tant, ja ens situa en el nexe principal d’aquesta representació teatral, que és un diàleg entre aquests dos grans homes sobre la importància de ser persona, de formar part de la vida. Més de setanta anys després de la mort de Saint-Exupéry, ens imaginem la trobada en el desert d’aquests dos amics, nàufrags de les dues grans guerres europees. […]

Deixa un comentari