Activitats familiars

Taller de confecció de màscares, al Museu Palau Mercader

Màscara veneciana creada per una nena

És una activitat totalment gratuïta pensada per a infants a partir de 6 anys

Carnaval s’apropa i aquests dies, moltes famílies estan decidint el motiu de la seva disfressa de cara a la celebració d’enguany. Una manera de despertar la creativitat o de trobar la nostra idea original és participant en el taller de confecció de màscares venecianes, que organitza el Museu Palau Mercader. Serà diumenge 12 de febrer, a les 11 h.

L’activitat té una durada prevista d’una hora i està pensada per a infants a partir de 6 anys, bàsicament perquè es necessita certa habilitat amb les tisores, les pintures i les manualitats, però, evidentment, si el vostre fill o filla és una mica més petit, però és un expert en la matèria, està més que convidat!

Com sempre, és una activitat gratuïta, però requereix inscripció perquè el taller necessita previsió d’aforament (bàsicament per oferir el material). Les persones interessades a assistir-hi, poden apuntar-se de dues maneres diferents:

Per telèfon:a través del 93 474 51 35 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h)
Per mail:a través de l’adreça: patrimonireserves@aj-cornella.cat
Idea de com confeccionar la vostra pròpia màscara

El taller consisteix en la creació de divertides màscares, inspirades en l’estil venecià, que després els assistents es podran endur a casa. Per a la seva realització, es faran servir diferents elements reciclats. Aquesta proposta és a càrrec d’Activijoc i forma part de la programació familiar del Museu Palau Mercader.

Deixa un comentari