Esports i aire lliure

Un passeig romàntic per Can Mercader

Passeig romàntic per Can Mercader, a Cornellà de Llobregat.

El Museu Palau Mercader organitza una passejada pel jardí romàntic el diumenge 5 de de novembre, a les 11 h. Els assistents rebran un tiquet per pujar al trenet. El mateix diumenge, també hi haurà visita guiada per la planta noble.

La tardor és una època de l’any que desperta passions: o t’encanta o l’odies. Per a aquelles persones que l’estimen, ara és un moment preciós per passejar per la ciutat i observar com van canviant els colors dels arbres, com la llum del sol se suavitza i, fins i tot, com es modifiquen les olors dels carrers. No direm que a Cornellà fa olor de castanyes (tot i que tenim una castanyera a la sortida de l’estació de metro de Sant Ildefons), però sí que la ciutat té un aroma diferent del de l’estiu, per exemple. Les pluges d’aquests dies també han baixat una mica les temperatures, però encara no fa fred com per quedar-se a casa. Per aquesta raó, el Museu Palau Mercader proposa una passejada pel jardí romàntic del Palau. Sí, sí, has llegit bé. El Palau té un jardí romàntic i tu pots esbrinar per què rep aquest nom…

L’activitat es portarà a terme el diumenge 5 de novembre, a partir de les 11 h. La durada del recorregut és d’una hora i mitja, aproximadament, i està recomanada per a majors de 10 anys. Descobrireu la unió entre el patrimoni històric i natural que acull el parc de Can Mercader , destacant alguns dels seus elements històrics, com les palmeres, les casetes dels ànecs o el mateix Palau.

Aquesta activitat està a càrrec de la Lourdes Roca de l’Associació d’Amics dels Jardí Botànic de Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Cornellà. La proposta és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

IMPORTANT: Els participants rebran un tiquet per pujar al trenet que recorre el parc!

Les persones interessades poden trucar, de dilluns a divendres, al 93 474 51 35, de 9.30 a 14 h; o enviar un correu electrònic a patrimonireserves@aj-cornella.cat

I, el mateix diumenge, a la mateixa hora (11 h), s’organitza una visita guiada per la planta noble del Museu per conèixer les estances i la història del nostre palau. També cal inscripció prèvia, a través del mateix canal.

2 Comentaris

  • Bon dia, m’agradaria saber quins altres dies es poden visitar els jardins? encara que sigui sense guia.
    Moltes gràcies.

    • Hola, Oriol!

      Els jardins els podeu visitar sempre que volgueu perquè estan a la part del darrera del Palau, però són públics i oberts. La gràcia de l’activitat és que expliquen la diversitat botànica i el significat de les flors en el marc de la història Mercader.

Deixa un comentari