Activitats familiars Esports i aire lliure

3 disfresses senzilles per a gent no manetes

Us proposem tres idees de disfressa senzilles, fàcils de confeccionar i copiades de vestimentes d’altres anys de la rua de carnaval de Cornellà!

Ja saps de què et disfressaràs aquest carnaval? Encara no? Doncs aquí et donem tres idees per confeccionar la teva vestimenta divertida i ser el rei del Carnestoltes d’aquest any.

  1. QUI ÉS QUI?
Una disfressa original i divertida per compartir en família. (Carnaval de 2019)

Recordes aquest joc de taula de quan eres petit? Doncs encara continua de moda i és molt senzill d’imitar com a disfressa. Només necessites cartró per retallar la forma rectangular de la fitxa, un rotulador gruixut per escriure el nom del personatge i ulleres de sol, perruca o complement de vestir per diferenciar-te de la resta. És una disfressa molt divertida per fer en família.

2. US BÉ DE GUST UN BANY AMB ESCUMA?

Disfressa d’escuma de bany. (Disfressa de la rua de 2019)

Aquesta és una idea divertida i molt original: escuma de bany. Per confeccionar aquesta disfressa només necessiteu globus blancs, cartolina blanca, tirants, roba del mateix color i complements de bany, com ara un capell de dutxa, ànec per jugar a la banyera o una esponja.

La roba de color blanc és la base de la disfressa. La cartolina de color blanc l’enrosqueu al vostre cos i la grapeu. Amb els tirants, us poseu la faldilla de cartolina a manera de vestit i aquí, enganxeu els globus. Després, només us heu de posar els complements de bany i DISFRESSA ORIGINAL CREADA!

3. VACA LOLA

Una disfressa de vaca senzilla. (Disfressa vista al carnaval de 2018)

No, no us espanteu. A la foto, la disfressa està feta amb tela que simula la pell d’una ovella, però no cal complicar-se tant la vida. Aquí us oferim una alternativa senzilla amb bosses de plàstic.

Només necessiteu roba de color negra per fer la base de la disfressa i simular les potes de l’animal, una bossa blanca gran (d’escombraries, per exemple), i cartolines blanca, negra i rosa. A més del pèndol que podeu trobar a qualsevol basar.

A la bossa blanca li feu tres forats: dos pels braços i el tercer, per ficar el cap. Després, amb la cartolina blanca us feu un casquet i el grapeu. Feu la forma de les orelles, en blanc i rosa i les grapeu al casquet. Us poseu el pèndol, una mica de coloret a les galtes i ja està!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari