Activitats familiars Arts escèniques

3 espectacles familiars

Cornellà es prepara per al Nadal amb moltes activitats familiars a Cornellà de Llobregat.

Les properes setmanes, es representen tres espectacles d’alt nivell a Cornellà per a un públic familiar. Són les obres de teatre ‘La Rigoberta i el Windingo’ i ‘La casa més petita’; i el ballet de ‘El Trencanous’.

La programació familiar representa un percentatge elevat en l’agenda del Cornellà Escènica perquè un dels objectius municipals és apropar la cultura a tothom, inclosos els més petits, independentment de les rendes familiars. Per aquest motiu, totes les temporades incorporen cites culturals de preus diferents, però, tots, de molta qualitat i amb valors. I les properes setmanes en són un bon exemple.

La Rigoberta i el Windingo, el 12 de novembre

Recomanada a partir dels 6 anys.

‘La Rigoberta i el Windingo’ es representarà el diumenge 12 de novembre, a les 12 h, a l’auditori de Sant Ildefons. Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre, el Windingo. Una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets. És una obra de la companyia Kali Teatre, que està recomanada per a majors de 6 anys. És un espectacle de teatre, titelles, humor i consciència per a tota la família. A més, té audiodescripció!

La casa més petita, el 19 de novembre

Recomanada a partir dels 5 anys.

‘La casa més petita’, de la companyia Campi qui Pugui –van portar la temporada passada l’espectacle ‘Camí a l’escola’ amb molt d’èxit- arribarà a l’escenari de la Sala Ramon Romagosa el diumenge 19 de novembre, a les 12 h.

Amb una maleta i el desig de tornar aviat, la Bettina deixa enrere casa seva per descansar del soroll de les bombes i de la por de la guerra. En arribar a la seva ‘nova casa’ s’adona que res és com s’imaginava. La Norma, una nena més gran en la mateixa situació, serà qui l’acompanyi en aquesta història, construint entre les dues una amistat que els permetrà fer front a les dificultats.

El Trencanous, el 25 de novembre

‘El Trencanous’ és la primera de les obres que inicia la programació especial de Nadal a la nostra ciutat. Es representarà el dissabte 25 de novembre, a les 20 h, a L’Auditori de Cornellà.

El ballet de Txaikovsky, que explica un conte de Nadal en dos actes, s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets als països occidentals, principalment representat per Nadal. La història varia d’unes versions a altres, encara que totes segueixen un fil argumental comú. Aquesta és una versió creada especialment per a la BCN City Ballet, amb coreografies de Ramon Oller, Carlos Bonilla, Elisabeth Pérez i Leandro Pérez.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari