Arts escèniques

Elena Gadel ‘es vesteix’ a Cornellà

Elena Gadel actua a Cornellà de Llobregat.

El dissabte 11 de novembre, la cantant presenta el seu darrer disc titulat ‘La dona que em vesteix’, a L’Auditori de Cornellà. Encara hi ha entrades disponibles.

La cantant catalana Elena Gadel arriba a l’escenari de L’Auditori de Cornellà per presentar el seu darrer treball titulat ‘La dona que em vesteix’. Serà el dissabte 11 de novembre, a les 20 h i encara hi ha entrades disponibles. Com sempre, si feu compra anticipada, o si sou majors de 65 o menors de 25, teniu descomptes especials. Aquest espectacle forma part de la programació de tardor del Cornellà Escènica.

Elena Gadel, que va començar la seva carrera professional a través del popular concurs televisiu de talents ‘Operación Triunfo’, porta des de llavors treballant per fer-se un raconet en el panorama català. Molt activa sempre, a banda de la música, també participa en programes i serials de TV3 on combina el seu talent més conegut amb la interpretació i l’humor. Ara, ens presentarà a Cornellà el seu darrer LP titulat ‘La dona que em vesteix’, que combina temes en català i castellà, però amb la seva ànima com a bandera.

Amb aquest darrer treball, Elena Gadel ens submergeix en un viatge musical que no deixarà ningú indiferent per una passió i una màgia que t’absorbeixen des de la primera cançó esquinçant totes les vestidures. A més de presentar els nous temes, Gadel també fa un repàs actualitzant amb una nova producció les seves cançons més conegudes i celebrades. Per aquest nou i cuidat espectacle, l’artista s’acompanya de dos grans músics com són Toni Pagès i Marc López, així com d’un espectacular equip tècnic.

‘Mama’ és el darrer tema que ha presentat la Gadel inclòs en aquest disc i que fa un homenatge molt directe a la seva mare i a totes les mares que són àvies.

Elena Gadel acostuma a cantar temes que tenen molt a veure amb l’ànima femenina, de fet, el seu tema ‘LOBO’, va ser el que van interpretar l’Òscar Larios i l’Alejandra Larios l’11 de juny, a la plaça de Catalunya, en homenatge de la cornellanenca assassinada a mans de la seva parella durant el Corpus. Un tema que va emocionar a tots els assistents.

Durant els propers dies i dins del Cornellà Escènica, també hi ha més espectacles musicals i teatrals, alguns dels quals són per al públic familiar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari