Activitats familiars Exposicions i més

Tallers en el Museu Palau Mercader

Activitats Museu Palau Mercader a Cornellà de Llobregat.

Dos tallers per a infants i les visites lliures al Museu Palau Mercader són les propostes dels propers caps de setmana. Totes són gratuïtes, però amb inscripció prèvia!

Les activitats dels caps de setmana venen carregades de propostes aquests propers dies. A banda de les propostes culturals, també hi ha propostes lúdiques en el Museu Palau Mercader que són gratuïtes, però que, en la majoria dels casos, necessiten inscripció prèvia per aforaments limitats.

Taller: Quin so té l’Edat Mitjana? – amb inscripció prèvia

La primera d’aquestes propostes s’organitza el diumenge 12 de novembre, a les 12 h, amb el taller ‘Quin so té l’Edat Mitjana?’. Està adreçat a majors de 6 anys i consisteix en una xerrada i audició de diferents temes musicals propis d’aquesta època de l’any. A través d’aquesta cita, els assistents coneixeran com cantava, ballava o es divertia la gent durant l’època medieval. En aquesta sessió, es presentaran instruments i objectes sonors, fets amb materials naturals i amb criteris arqueològics.

Taller d’introducció al còmic – amb inscripció prèvia

Dins de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà i com a activitat complementària de l’exposició ‘Cossos que parlen’, el diumenge 19 de novembre, a les 11 h, començarà aquesta sessió formativa a càrrec de Raquel Gu per tenir un primer contacte amb el món de les vinyetes, sense coneixements previs de dibuix. Està pensat per a majors de 12 anys amb ganes d’aprendre o de millorar les seves tècniques.

Visita lliure a la planta noble – per ordre d’arribada

I durant els propers dos diumenges, tant el 12 com el 19, hi haurà visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader. En aquest cas, no cal inscripció prèvia, però l’accés es fa segons l’ordre d’arribada dels assistents. L’horari de visita és d’11 a 13 h. Com sempre, es recomana portar auriculars o cascos per escoltar l’audioguia del museu i conèixer els detalls històrics i patrimonials del nostre museu més popular.

Inscripcions
Per correu electrònic:patrimonireserves@aj-cornella.cat
Per telèfon:al 93 474 51 35, de 9.30 a 14 h

Deixa un comentari