Activitats familiars Esports i aire lliure

Plantada d’arbres pel riu

Plantada d'arbres pel riu Llobregat a Cornellà de Llobregat.

Aquest dissabte, s’organitza una visita guiada pel riu que, comptarà també, amb una plantada d’arbres i d’arbustos. Per assistir, cal inscriure’s abans del divendres 10 de novembre.

Cada vegada són més les persones conscienciades amb el medi ambient i, per aquest motiu, cada vegada són més els cornellanencs i les cornellanenques que busquen activitats sostenibles o vinculades amb el respecte amb el medi ambient. Per això, tenen tant d’èxit les visites guiades pel riu Llobregat i si, se suma una proposta com la plantada d’arbres, encara millor!

Aquest dissabte 11 de novembre, de 10.30 a 12 h, es portarà a terme el recorregut per l’entorn del riu Llobregat. És un itinerari guiat per experts naturalistes que ensenyen les diferents espècies naturals i animals que habiten en aquesta zona. La peculiaritat d’aquesta activitat és que, durant el recorregut, es plantaran arbres i arbustos propis de l’entorn natural.

Exposició sobre el canvi climàtic, en fotos

Aquesta activitat és gratuïta, però requereix inscripció prèvia, omplint aquest formulari, fins al divendres 10 de novembre.

I, també en relació amb el medi ambient, aquesta setmana s’ha inaugurat una exposició fotogràfica sobre el canvi climàtic. La Biblioteca Central presenta una exposició nova relacionada amb el canvi climàtic. Sota el títol de ‘Punt de no retorn’, és una mostra fotogràfica de Sergi Reboredo sobre els efectes del canvi climàtic en diferents països del món. Es podrà visitar fins al 2 de desembre.

Aquesta exposició és el resultat de més de vint anys de viatges de Reboredo per documentar l’impacte del canvi climàtic en diferents països de tots els continents. D’aquesta manera, els assistents no només veuran com s’estan desfent els glacials, sinó que també veuran la sequera extrema en algunes localitats d’Àsia o la pèrdua de rius o llacs a Europa. És una mostra molt interessant, amb instantànies de molta qualitat artística, que farà remoure les consciències dels assistents.

Sergi Reboredo fotografiat amb la seva càmara.

Sergi Reboredo Manzanares és un fotògraf català (nascut a Badalona) reconegut per les seves fotografies i reportatges sobre temes de fotoperiodisme i viatges. Va estudiar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IFEC) entre 1998 i 2001 i ha estat nominat el 2012 al premi Pictet, organitzat pel diari Financial Times, i el 2015 va ser guardonat amb el Humanity Photo Award de la Unesco.

Deixa un comentari