Exposicions i més

El canvi climàtic, en fotos

Una exposició sobre el canvi climàtic a Cornellà de Llobregat.

La Biblioteca Central presenta una exposició sobre l’impacte del canvi climàtic en el planeta, en mans del fotògraf català Sergi Reboredo, premiat pel diari Financial Times o per la Unesco. La inauguració serà el dilluns 6 de novembre, a les 19 h, a la Central.

La Biblioteca Central presenta una exposició nova relacionada amb el canvi climàtic. Sota el títol de ‘Punt de no retorn’, és una mostra fotogràfica de Sergi Reboredo sobre els efectes del canvi climàtic en diferents països del món. La inauguració es farà el dilluns 6 de novembre, a partir de les 19 h, a la Sala Raimon Llort del mateix equipament i es podrà visitar fins al 2 de desembre.

Aquesta exposició és el resultat de més de vint anys de viatges de Reboredo per documentar l’impacte del canvi climàtic en diferents països de tots els continents. D’aquesta manera, els assistents no només veuran com s’estan desfent els glacials, sinó que també veuran la sequera extrema en algunes localitats d’Àsia o la pèrdua de rius o llacs a Europa. És una mostra molt interessant, amb instantànies de molta qualitat artística, que farà remoure les consciències dels assistents.

Sergi Reboredo fotografiat amb la seva càmara.

Sergi Reboredo Manzanares és un fotògraf català (nascut a Badalona) reconegut per les seves fotografies i reportatges sobre temes de fotoperiodisme i viatges. Va estudiar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IFEC) entre 1998 i 2001 i ha estat nominat el 2012 al premi Pictet, organitzat pel diari Financial Times, i el 2015 va ser guardonat amb el Humanity Photo Award de la Unesco.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari