Exposicions i més

Dues presentacions de llibres

Dues presentacions de llibres a Cornellà de Llobregat.

Aquesta setmana, s’han programat dues presentacions de llibres. Són ‘Asesinato x amor’ i ‘El cos teàntric’. La primera es donarà a conèixer el dimecres 8 de novembre, a les 19 h, al Castell; i la segona, en el mateix lloc i a la mateixa hora, del divendres 10 de novembre.

El Castell de Cornellà serà l’escenari de dues presentacions de llibres aquesta setmana. D’una banda, el dimecres 8 de novembre, es donarà a conèixer el treball de Juan Carlos de los Santos titulat ‘Asesinato x amor’ i, d’altra banda, el divendres 10 de novembre, es presentarà ‘El cos teàntric’, de Jordi Castells-Cambray. Els dos actes comencen a les 19 h i formen part del Pla Ciutat de la Lectura de Cornellà, que busca potenciar la promoció d’autors locals i divulgar el gust i el valor de la literatura entre la ciutadania.

El llibre ‘Asesinato x amor’ és el primer treball del cornellanenc Juan Carlos de los Santos i és un thriller inspirat en fets reals. De fet, la presentació d’aquest treball, que serà el dimecres 8 de novembre, a les 19 h, al Castell, comptarà amb la presència de José Forca Àlvarez, sergent d’investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona. 

I el divendres 10 de novembre, també a les 19 h, és el torn de la presentació de ‘El cos teàntric’, de l’autor Jordi Castell-Cambray. És una novel·la carregada de sentiments que serà comentada per l’Esther Mary Aure, editora.

Aquesta setmana, també hi ha una inauguració d’una exposició fotogràfica a la Biblioteca Central. És una mostra molt interessant sobre el canvi climàtic.

Deixa un comentari