Arts escèniques

4t Festival de MicrocornellaTeatre

Festival de MicrocornellaTeatre, aquest cap de setmana.

El certamen es presenta a l’auditori de Sant Ildefons, les tardes del dissabte 21 i del diumenge 22 d’octubre. Són espectacles de curta durada i el públic vota la millor obra de cada sessió.

L’associació MicrocornellaTeatre organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, aquest cap de setmana el seu quart festival ‘Memorial Francesc Orozco Ruiz’ on es premien les dues millors obres de teatre de curta durada d’entre les 8 seleccionades pel jurat i que s’havien inscrit en el concurs. D’aquesta manera, el dissabte 21 i el diumenge 22 d’octubre, a partir de les 19 h, a l’auditori de Sant Ildefons, els assistents gaudiran de quatre espectacles + un d’una companyia convidada.

L’entrada al festival és gratuïta, per cert, però com l’aforament és limitat, cal reservar l’entrada a través de festivalmicroteatrecornella@gmail.com

La programació del IV  Festival de MicroteatreCornellà serà la següent:

Dissabte 21 d’octubre:

  • ‘Apassionata’, de Ferran Vilajosana
  • ‘El Primero’, de Bárbara Becker
  • ‘Fem impro’, de Fem Impro
  • ‘Una bona advocada’ de l’Escotilló Teatre

Diumenge 22 d’octubre:

  • ‘Entrevista de feina’, de Clara Puig
  • ‘La píndola’, de The amateurs
  • ‘Perdre el temps’, de Mateu Peramiquel i Mar Puig
  • ‘Usted es unb tío listo’, de Jordi Ra

Es presenten aquestes vuit creacions artístiques de diferents companyies d’arreu del territori, amb l’objectiu de promoure les arts escèniques, afavorint l’aproximació de l’espectador a la cultura i al fet artístic. A més, comptarà amb dues companyies convidades: Titan Teatre, de Cornellà; i Impro Acatomba, de Barcelona.

El públic serà l’encarregat, amb el seu vot, de decidir la millor obra de cada dia, les quals formaran part de la programació de L’Auditori de Cornellà de la següent temporada.

El festival d’aquest any s’anomena ‘Memorial Francesc Orozco Ruiz’, en record de qui va ser secretari de la junta directiva de l’entitat i ànima del festival.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari