Arts escèniques

Flamaradas en concert

Flamaradas actua a Cornellà de Llobregat, el divendres 27 d'octubre de 2023.

El divendres 27 d’octubre, Daniel Magallón de Flamaradas actua a la Sala Padró, a les 21.30 h. Encara hi ha entrades disponibles.

Ara que la tardor sembla que ja ha arribat de veritat, comença una època de l’any íntima i carregada de malenconia. I, en aquest context de fulles caigudes pels carrers, tardes de pluja i dies més curts, el Cornellà Escènica presenta un dels concerts més íntims i personals de tota aquesta programació. Es tracta de ‘Flamaradas’, del cantant català Daniel Magallón. Actuarà a la Sala Padró el divendres 27 d’octubre, a partir de les 21.30 h. El preu de l’entrada és d’11’30 euros.

Flamaradas és una banda catalana liderada per Daniel Magallón, cantant de veu profunda nascut a Sant Joan Despí. En la seva música ressonen les veus de cantautors clàssics i els batecs de la música popular. Les cançons de Flamaradas ens arriben des del present més immediat amb unes lletres a mig camí del surrealisme i la quotidianitat que en moltes ocasions fan referència a la vida en els marges de la gran ciutat.

Aquí podreu escoltar alguns dels seus temes.

El seu llançament més recent, ‘Estranys somnis’ (febrer 2022) obre la porta cap a un camí més experimental que mira amb admiració al passat, però incorporant noves i interessants sonoritats.

Deixa un comentari