Destacat Exposicions i més

Torna la fira de la solidaritat!

Serà el dissabte 5 d’octubre, a partir de les 17.30 h, a la plaça de Catalunya.

El dissabte 5 d’octubre, l’Ajuntament de Cornellà organitza una nova trobada solidària per donar a conèixer els diferents projectes de cooperació que es porten a terme en el municipi o des de la nostra localitat. Es tracta de la Fira de la Solidaritat per a la Cooperació, que enguany arriba a la seva vint-i-quatrena edició. Es portarà a terme a la plaça de Catalunya, en horari de tarda, de 17.30 a 21.30 h.

Com és habitual, durant aquesta trobada es portaran a terme diferents activitats d’animació vinculades amb la solidaritat. Jocs gegants de fusta, animacions musicals, la participació dels pallassos solidaris de la Creu Roja i un concert de música tradicional senegalesa són algunes d’aquetes propostes.

Destaca especialment la inauguració de l’exposició ‘#SOMTERRITORI’, que s’instal·larà a la plaça de Catalunya fins al 20 d’octubre per mostrar en imatges la defensa del territori de Guatemala, Hondures i Palestina. Durant la mateixa fira de la solidaritat, es farà una visita comentada per aquesta exposició amb Ester Pérez Berenguer. Aquesta visita començarà a les 18.30 h, amb la participació també d’integrants del taller de fotografia participativa de Cornellà.

En aquesta fira de la solidaritat, participaran 13 entitats, que són: Associació d’Educació Carlos Fonseca Amador, Associació de les Missioneres de la Institució Claretiana, Fundació Josep Comaposada, Sindicalistes Solidaris (UGT), Fundació Pau i Solidaritat (CCOO), Kawral Sukabe, Associació de lluita contra la pobresa, Fundació IPI Cooperació, Associació Solidària Gent Teranga, Catratxhos, associació de cooperació amb Hondures, Cornellà Solidari, Creu Roja de Cornellà de Llobregat i Asociación Entre Ángeles. Tot plegat en col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i del Consell Municipal de Cooperació per la Solidaritat.

Deixa un comentari