Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Aquest dissabte, a L’Auditori, arriba una comèdia emergent: Slow Love

L’Auditori de Cornellà ha incorporat una novetat en la seva programació d’aquest any: el cicle emergent. Es tracta d’una promoció d’actuacions musicals, teatrals o de dansa no professional, però d’alta qualitat i aquest dissabte, 2 d’abril, arriba una proposta emergent. És l’obra de teatre “Slow Love”, del Col·lectiu de Teatre de Cornellà. L’espectacle comença a les 20 h i el preu de l’entrada és de 12 euros.

Si voleu passar una bona estona amb una comèdia divertida i trepidant, Slow Love és la vostra solució!  Miquel Andrés, Xavier Hernández, Anna Viñallonga i Laura Relats donen vida als personatges d’aquesta obra de teatre del Col·lectiu Teatre Cornellà.

La trama explica la història d’una jove parella de científics que està a punt de dur a terme un dels més grans descobriments biomèdics dels últims temps. Les seves investigacions sobre metabolisme cel·lular poden ser claus per millorar la vida de moltes persones. Els assaigs clínics en el laboratori són esperançadors, però cal avançar fases ràpidament si volen aconseguir notorietat entre la comunitat científica. On és el límit? Fins on arribarà el risc?

“Slow love”, una comèdia sobre la velocitat de la vida, l’ambició, l’anhel d’èxit per sobre de raons morals, tanmateix, una comèdia sobre l’amor i la recerca de la felicitat.

 

Direcció: Marta Roset, David Gómez
Interpretació: Laura Relats

Deixa un comentari