Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Participa a la Gala benèfica a favor d’Ucraïna d’aquest diumenge, a L’Auditori

Cornellà se suma a les iniciatives solidàries amb el poble ucraïnès i, a banda de la lectura del  manifest de l’adhesió de l’Ajuntament de Cornellà amb la xarxa de municipis europeus a favor de la pau i de la concentració silenciosa d’inicis d’aquest mes de març, ara la ciutat també podrà participar de manera activa en les aportacions econòmiques per a la posterior compra de productes de necessitat pel país envaït.

L’Auditori de Cornellà acull aquest diumenge, 3 d’abril, a les 18 h, la gala benèfica “Ballem per Ucraïna”, un espectacle de dansa amb l’objectiu de recaptar el màxim de diners  tant per la venda d’entrades com a través de donatius a la Fila 0.

El preu de l’entrada són 10 € i la recaptació íntegra serà per a la Creu Roja, que la destinarà a la compra de productes humanitaris per al poble d’Ucraïna. La Fundación de Fomento Europeo organitza l’espectacle de dansa clàssica i neoclàssica amb el Reial Cercle Artístic i Gram Wilhelm, a càrrec de BCN City Ballet i Barcelona Dance Center amb la col·laboració de l’Auditori de Cornellà.

És un espectacle de dansa de primer nivell sota la direcció de Georgina Rigola, amb un llenguatge modern i jove destinat a enamorar en cadascuna de les peces grupals, pas a dos i sols i amb projeccions de vídeos de ballarins de primer nivell mundial que se sumen a aquesta iniciativa.

Si voleu participar, podeu comprar les entrades o pagar la Fila 0 aquí!

Deixa un comentari