Conferències

Aquest diumenge, participa a la festa de l’av. de Sant Ildefons per celebrar el Dia internacional de les ciutats!

L’exposició “Enfortir Cornellà”, de la plaça d’Europa, està a punt de finalitzar, però encara resten dues setmanes amb activitats complementàries. L’esperit d’aquesta mostra és mostrar els projectes que han contribuït a l’evolució de la ciutat.

I en aquest sentit, aquesta setmana es portaran a terme 6 activitats vinculades amb l’exposició. La majoria s’organitzaran a l’interior de la carpa, tot i que també hi ha propostes per gaudir a l’aire lliure.

Aquesta és l’agenda d’aquesta setmana:

  • Dilluns 24 d’octubre: xerrada “Alimentació, disfàgia i higiene de pròtesis dentals”, de 16 a 17.30 h
  • Dimarts 25 d’octubre: jornada d’Speed dating (durant tot el dia, crida a un procés de selecció unitari amb diverses empreses participants amb xerrades, tallers de preparació d’entrevistes, etc.)
  • Dimecres 26 d’octubre: assessorament bàsic per crear un negoci i orientació laboral (de 16 a 19.30 h)
  • Dijous 27 d’octubre: a la tarda, rutes guiades del verd i de la biodiversitat
  • Divendres 28 d’octubre: a la tarda, a l’interior i a l’exterior del recinte, taller de plantació per a gent gran
  • Diumenge 30 d’octubre: d’11 a 13.30 h, celebració del Dia internacional de les ciutats.

Celebració del Dia Internacional de les Ciutats

L’activitat més destacada d’aquesta setmana entorn de l’exposició “Enfortir Cornellà” és la festa de diumenge, a l’avinguda de Sant Ildefons, en el tram que es talla al trànsit dins del programa de “Caps de setmana sense cotxes”, un programa que, com ja tothom sap, busca la pacificació de carrers i de grans avingudes, com és el cas de l’av. de Sant Ildefons.

Entre les 11 i les 13.30 h, es portaran a terme les següents activitats: tallers d’horts verticals, reparació d’aparells elèctrics, dibuix i fotografia de la natura o de la mobilitat; una mostra de vehicles de mobilitat activa i de vehicles elèctrics, i un circuit de bicis. Tot plegat, amb animació infantil.

Deixa un comentari