Arts escèniques Música Teatre i arts

Guanya dues entrades per al concert de Nena Daconte a L’Auditori de Cornellà!

Nena Daconte es troba en un dels moments més dolços de la seva carrera, triomfant amb la seva música i amb la publicació del seu llibre de memòries ‘Tenía tanto que darte’  i a L’Auditori de Cornellà podrem gaudir de la seva gira el proper dissabte 12 de novembre, a les 20h.

Com a total novetat, per aquesta ocasió se sortejaran dos paquets de dues entrades cadascun a través del perfil d’Instagram, @auditcornella

Si vols participar, només has de seguir el perfil @auditcornella, etiquetar a un amic/ga amb qui t’agradaria anar al concert acústic de Mai Meneses i donar a ‘M’agrada’ en el post del sorteig.

Podràs concursar del 24 d’octubre a les 8 h fins al dia 28 d’octubre, a les 12 h. El mateix dia 28 d’octubre a partir de les 14 h,  es farà el sorteig en format electrònic entre tots els participants i es donarà a conèixer en la pàgina web de L’Auditori quins han estat els afortunats. Podràs llegir les bases del sorteig al perfil d’Instagram @auditcornella

I si vols assegurar-te la teva entrada, no ho dubtis i compra-la ja a www.auditoricornella.com. Ja sabeu que amb la compra anticipada, gaudireu de descomptes!

 

Deixa un comentari