Esports i aire lliure

Aquest diumenge se celebra la Cursa solidària Ciutat de Cornellà

Els corredors i les corredores ja estan escalfant per participar de la Cursa solidària Ciutat de Cornellà, que s’organitza aquest diumenge 20 de novembre, a l’entorn de l’Estadi municipal Pilar Pons.

Aquesta competició arriba a la 41a edició aquest any i incorpora diferents novetats: la data (s’ha avançat una mica en comparació en les darreres edicions), el circuit ha canviat per fer-ho més ràpid i la prova principal pren el nom popular de “La de 10”, referida als quilòmetres del recorregut principal.

D’altra banda, es mantenen els punts de sortida i arribada a l’Estadi Municipal Pilar Pons i la cursa solidària de 2 quilòmetres, a més de les proves de categories infantils.

CURSA OBERTA A TOTA LA CIUTADANIA

Com és habitual, es tracta d’una competició oberta a totes les persones de qualsevol edat que hi vulguin participar, sense cap altra limitació que les ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir l’experiència. El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions, per tant, les persones que vulguin participar han d’inscriure’s fins al 16 de novembre, per internet.

L’horari de les categories serà el següent:

  • la sortida 10K serà a les 9.30 h
  • la de 2k, a les 11.15 h
  • les categories infnatils, a les 11.45 h

Tindran trofeu els tres primers de cada categoria de la cursa de 10k i trofeus i medalles els 5 primers de cada categoria de la cursa 2 k i 500 m. Hi haurà premi per a les entitats i escoles guanyadores. De fet, aquesta és una altra de les novetats i és que es podrà participar com a grup.

Tots els corredors/es podran descarregar-se el seu diploma de participació amb el temps que han fet a la seva cursa. Les classificacions i els diplomes estaran disponibles un cop finalitzada la cursa en aquest web.

PROJECTE SOLIDARI

​La carrera té un vessant solidari i una part de totes les inscripcions s’adreçarà a un projecte de cooperació local que els organitzadors encara estan decidint perquè volen que sigui una relació de compromís entre l’entitat i el projecte solidari.

El club Cornellà Atlètic organitza la Cursa amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i de la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta edició ja estarà plenament dins de la normalitat després que la del 2020 es va haver de suspendre, i la de l’any passat es va celebrar amb algunes restriccions a conseqüència de la Covid.

Deixa un comentari