Conferències

Taller de còmic, al Museu Palau Mercader

Cornellà serà durant tot el mes de novembre la capital del còmic i és que el 4 de novembre es va inaugurar la Mostra dels Còmics Ciutat de Cornellà, al Castell. Des d’aleshores, diferents equipaments culturals de la localitat s’han deixat inundar de vinyetes. Un exemple d’aquesta passió d’aquest estil és el Museu Palau Mercader, que aquest diumenge 20 de novembre, organitza un taller de còmic.

L’activitat comença a les 11 h i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja. L’objectiu és aprendre a dibuixar un còmic tipus fanzine, relatant històries al voltant de les migracions i en relació amb la mostra que el Museu acull també aquests dies dins de la programació especial dels Còmics a la ciutat.

Aquesta proposta està recomanada per a nens i nenes majors de 6 anys, però cal inscripció prèvia a través de patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

Exposició sobre els còmics i les migracions

El Museu Palau Mercader presenta l’exposició “Còmic, migració i memòria”, una mostra que neix de la voluntat de visibilitzar com el còmic ha estat en els darrers anys un mitjà compromès amb una realitat tan complexa, tan propera i tan trascendent com és el fenomen migratori, recorrent la història de les migracions a l’Espanya del segle XX a partir d’aquestes creacions artístiques.

És una exposició organitzada pel Museu d’Història de la Immigració de Catalunya que forma part del cicle d’activitats que giren entorn de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà. Es podrà visitar fins a l’11 de desembre i s’han programat diferents activitats complementàries relacionades amb aquest tema. L’horari de visites és diumenges i festius, de 10 a 14 h.

Deixa un comentari