Conferències Lectura

Trobada dels Clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, amb l’escriptora Núria Bendicho

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà organitza diferents activitats vinculades amb la lectura i amb la cultura en general habitualment, però aquesta setmana porta una de les activitats més destacades de la seva agenda. Es tracta d’una trobada literària amb l’escriptora Núria Bendicho, autora de la novel·la “Terres mortes”, llibre que s’està treballant en els diferents Clubs de la lectura de les biblioteques de Cornellà. Aquesta cita es portarà a terme el dijous 17 de novembre, a les 18.30 h, a l’Auditori de Sant Ildefons (a la Biblioteca Sant Ildefons). Per assistir-hi, donada la limitació d’aforament, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

Des de les Biblioteques de Cornellà saben que un dels moments més especials per a un lector és quan té l’oportunitat de compartir la seva experiència de lectura amb la persona que ha escrit el text llegit. Per aquesta raó, cada any proposen als membres dels seus clubs de lectura, i també a qualsevol persona que hi estigui interessada, una trobada amb un escriptor per poder conèixer-lo amb profunditat, saber les motivacions que l’han dut a escriure la novel·la en qüestió o intercanviar impressions sobre aquesta.

Aquest any, l’escollida ha estat Núria Bendicho, autora de la novel·la “Terres mortes”, la seva òpera prima, un drama rural que entronca directament amb les obres ambientades en la natura hostil de Víctor Català, Rodoreda o Guimerà i que ens narra, amb cruesa i sense filtres, la història d’una família maleïda, que viu aïllada i, per tant, fora de qualsevol convenció social.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer la Núria Bendicho i el procés creatiu d’aquesta novel·la, així com també les seves motivacions i futurs projectes en el camp de la literatura.

L’acte estarà moderat per Ester Bueno, gestora cultural i conductora de clubs de lectura a la nostra xarxa de biblioteques. (Aquesta activitat compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes).

Si esteu interessats a llegir el llibre “Terres mortes”, adreceu-vos a qualsevol de les cinc biblioteques de Cornellà i demaneu-ne un exemplar.

Deixa un comentari