Arts escèniques

#aquiproubullying

Les obres de la Sala Padró dels propers dies a Cornellà de Llobregat.

La Sala Padró presenta una obra de teatre per a joves sobre l’assetjament escolar. Serà el diumenge 5 de novembre, a les 12 h. Encara hi ha entrades disponibles.

Dins de la programació del Cornellà Escènica, aquest diumenge arriba a l’escenari de la Sala Padró una obra de teatre de la companyia The Amateurs. Sota el títol d’Strawberry Frapuccino’, es narra la història d’un noi que pateix bullying i que troba consol en una desconeguda, a través de les xarxes socials.

La companyia The Amateurs presenta aquesta història adreçada al públic jove sobre el bullying i els sentiments dels qui el pateixen. És una obra especialment interessant per a les escoles i instituts perquè explica la història d’un noi víctima de l’assetjament escolar que té intenció de suïcidar-se, però que troba en una desconeguda d’internet una amiga per superar aquesta situació.

‘Strawberry Frappuccino’ és l’última de les obres que forma part de la trilogia Partícules Paral·leles, que aborda com la tecnologia digital està canviant la manera de relacionar-nos en les nostres vides. Sara i Nil són dos adolescents que se segueixen en Instagram, malgrat no conèixer-se en persona. Aquest anonimat els permet compartir coses que de vegada no ens atrevim a dir cara a cara, en la vida real. Nil agafa confiança i explica a Sara els seus problemes i alguns dubtes personals. Finalment, confessa que està patint assetjament per part d’un company de classe, fet que li fa plantejar-se algunes sortides que posen a Sara en estat d’alerta.​​

Si aneu a veure aquesta obra, compartiu les vostres impressions a les xarxes, amb el hastag #aquiproubullying

Afegeix un comentari

Deixa un comentari