Activitats familiars

Halloween a Cornellà

Viu el Halloween més tenebrós, a Cornellà de Llobregat.

La ciutat podrà gaudir de dues activitats de Halloween aquesta setmana. Es tracta de la ‘Nit de Bruixes’, el 31 d’octubre, a la plaça de Catalunya; i de ‘La Cárcel’, el dissabte 4 de novembre.

Aquest dimecres se celebra Halloween als Estats Units i, cada vegada, són més els cornellanencs i les cornellanenques que se sumen a la tradició. Per aquest motiu, les entitats del municipi ofereixen propostes lúdiques vinculades amb el misteri, la màgia negre, les bruixes i els morts vinents… Si tu ets una d’aquestes persones que està desitjant fer el ‘truc o tracte’, continua llegint!

Nit de Bruixes, a la plaça de Catalunya

Nit de Bruixes a Cornellà de Llobregat.

La primera d’aquestes propostes s’organitza el mateix 31 d’octubre. Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació Foment de Cultura Cornellà, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà. La plaça de Catalunya es transformarà en un jardí màgic ple de bruixes (la majoria bones, tot i que potser alguna n’és de dolenta..).

En aquesta festa, on poden assistir totes les famílies de manera totalment gratuïta, hi participen les diferents colles de Foment de Cultura i és una manera molt espectacular de gaudir d’aquest dia. La trobada es portarà a terme a partir de les 19 h. Us animem a venir disfressats per crear més misteri i, fins i tot, una mica de por!

Tal com va succeir l’any passat, la plaça de Catalunya es transformarà en un autèntic espai de bruixes, on el misteri i la por seran protagonistes. L’entitat crearà un jardí màgic que podrà ser visitat pels assistents i, al llarg de la trobada, a banda de fer el recorregut per aquest espai tenebrós, hi haurà tabalada i la invocació de les bruixes.

‘LA CÁRCEL’

L’associació de veïns i de veïnes del barri Pedró organitza novament el seu particular passatge del terror que, aquest any, està ambientat en una presó. Es farà el dissabte 4 de novembre, de 18 a 00 h, a l’Espai de La Caldereria, al carrer de Lluís Muntades (darrere del Lidl). El preu de l’entrada és de 2’50 euros.

Un grup de voluntaris de l’associació són els responsables de tot aquest projecte que, francament, fa molta por! Aquestes persones, de manera totalment altruista, preparen la decoració i les disfresses dels actors que formaran part del set de la presó.

És una activitat no apta per a totes les edats perquè algunes de les estances poden ferir la sensibilitat dels més petits. Però és una experiència altament recomanable per aquelles persones que els agrada passar por.

Deixa un comentari