Esports i aire lliure

Bicicletada comarcal

Cornellà de Llobregat participa en la BaixCicletada 2023, diumenge 1 d'octubre.

Dins dels actes commemoratius de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, aquest diumenge 1 d’octubre, se celebra la BaixCicletada. El punt de sortida des de Cornellà és la plaça d’Europa (Sant Ildefons), a partir de les 11 h.

Les activitats emmarcades en la Festa de la Mobilitat finalitzen amb la BaixCicletada, aquest diumenge 1 d’octubre. Es tracta d’una de les activitats més tradicionals d’aquesta celebració europea, que ja suma vint edicions i en la qual, enguany, s’hi sumen 12 municipis del Baix Llobregat (Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Cornellà, a més de L’Hospitalet, que no és de la comarca, però que també acostuma a participar en aquesta activitat).

La BaixCicletada és una passejada popular en bicicleta amb diversos punts de sortida, que finalitza el seu recorregut al parc de Torreblanca, on us esperen moltes sorpreses. És un dia pensat perquè les famílies i les amants de les bicicletes prenguin els carrers del Baix Llobregat!

En el cas de la nostra ciutat, el punt de sortida és a les 11 h, a la plaça d’Europa. El recorregut és de 3’4 quilòmetres fins al parc de Torreblanca. L’itinerari és força senzill, apte per a persones sanes acostumades o no a la pràctica esportiva.

La BaixCicletada és una bona activitat per gaudir en família i amb amics, amb un recorregut senzill que permet gaudir del trajecte també amb la canalla i finalitzar la celebració en un dels parcs més populars del Baix Llobregat, on els més petits poden jugar i els més grans fer el vermut. Un pla perfecte de diumenge al qual cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari