Exposicions i més

‘Miradas del mundo’, al Castell

Ja es pot visitar l'exposició 'Miradas del mundo', al Castell de Cornellà de Llobregat.

El Castell de Cornellà acull l’exposició ‘Miradas del mundo’, del cornellanenc Ángel Balmón. La inauguració serà el divendres 29 de setembre, a les 20 h, i es podrà visitar fins al 29 d’octubre.

El 29 de setembre s’estrena al Castell de Cornellà l’exposició ‘Miradas del mundo’, del fotògraf cornellanenc Ángel Balmón. Una mostra de fotografies en blanc i negre que ens permeten recórrer diversos continents a través de les mirades de protagonistes anònims, i intentant despertar les nostres emocions. La inauguració tindrà lloc el mateix divendres 29, a partir de les 20 hores.

Protección. Etnia Mursi, Etiopía

La mostra és un recull de fotografies dels viatges personals d’Ángel Balmón. L’interès d’aquesta exposició va més enllà de la bellesa de les instantànies. El més destacat de la mostra són les mirades dels seus protagonistes, que et capfiquen en les seves ànimes.

En el recorregut de la sala, els assistents podran admirar persones soles, estampes familiars, grups d’amics… infants, joves, adults o grans, la humanitat protagonitza la mirada del fotògraf, i en la majoria d’ocasions rebem de tornada la mirada conscient o casual d’aquests protagonistes.

“Ángel pone el foco en la persona como centro del universo donde mora. La cámara es una especie de bisturí que disecciona las calles que pisa, los hombres y mujeres o niños que recorren esas calles, esos barrios. Nos miran a los ojos para decirnos quienes son, quienes somos”, explica l’escriptor Antonio Tejedor.

Respeto a los mayores. Merzouga, Marruecos

‘Miradas del mundo’ es podrà visitar a la sala d’exposicions del Castell de Cornellà fins al 29 d’octubre de 2023. El seu horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 20 hores. Els diumenges i festius (inclòs el dijous 12 d’octubre) també es pot visitar en horari de matí, de 10 a 14 hores.

Deixa un comentari