Arts escèniques

Cap de setmana de teatre

Cap de setmana de teatre, a Cornellà de Llobregat.

L’Auditori de Cornellà presenta la primera obra familiar d’aquesta temporada. El dissabte 30 de setembre arriba l’espectacle ‘En Joan sense por i la casa encantada’. Encara hi ha entrades disponibles!

La temporada de tardor del Cornellà Escènica està ja en marxa i aquest cap de setmana podrem gaudir de dues obres de primer cartell. Són ‘En Joan sense por i la casa encantada’ i ‘Gordas’. Les dues obres es porten a terme a L’Auditori de Cornellà i a hores d’ara només queden entrades per a l’espectacle familiar!

EN JOAN SENSE POR I LA CASA ENCANTADA

Aquesta és la primera obra familiar de la temporada i arriba just a temps per començar a celebrar Halloween amb moltes ganes. Està pensada per a infants a partir dels 4 anys i narra la història d’en Joan, un noi que NO TÉ POR DE RES! Els seus pares estan molt preocupats perquè no és habitual que un infant no tingui por i decideixen contractar els serveis d’una agència d’aventures, que transformarà la seva llar en una casa terrorífica durant un cap de setmana. Us animeu a descobrir què li han preparat?

L’espectacle serà dissabte 30 de setembre, a partir de les 18 h i el preu de l’entrada és de 16 euros.

ENTRADES EXHAURIDES PER A ‘GORDAS’

Molt ja s’ha parlat d’aquesta obra de teatre transgressora, provocadora i malsonant i fruit d’això és que ja no n’hi ha entrades disponibles. Mara Jiménez i Teresa López actuaran a l’escenari cornellanenc aquest diumenge primer d’octubre, a partir de les 19 h, per trencar els estereotips dels assistents amb un gran somriure a la boca.

Les protagonistes són dues actrius referents del moviment bodypositive i, a l’obra, es fiquen a la pell de 10 personatges diferents per afrontar-se davant de situacions absurdes relacionades amb el físic i carregades d’acidesa i que fan de l’humor una arma de lluita.

I ja de cara a la propera setmana, el dissabte 7 d’octubre, doble actuació: Pau Vallvé actua a la Sala Ramon Romagosa per presentar el seu disc més positiu i L’Auditori de Cornellà ret un homenatge a Raffaella Carrà amb un musical dels seus temes més emblemàtics!

Deixa un comentari