Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Buhos arriba a l’Auditori de Cornellà amb el seu darrer treball

Buhos arriba a L’Auditori de Cornellà, en el marc de la seva gira musical Teràpia col·lectiva, un mètode curatiu de l’ànima sense embuts i, sobretot, amb humor!

Serà el dissabte 6 de novembre, a partir de les 20h.

Teràpia col·lectiva és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país. Buhos es reiventen i presenten una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor.

Un espectacle catàrtic on els temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestratge i sovoire faire únics de l’Albert Pla. Ideal per a tothom que senti que vivim temps grisos, els Buhos comparteixen vivències a tot color amb la vocació de fer d’aquest tractament un d’infal·lible per a la teva felicitat, mentrestant assisteixes en exclusiva a la pre-estrena del seu nou disc El dia de la Victòria.

El concert mostra un nou format amb la música i el teatre com a protagonistes on faran crítica social, humor i sàtira que servirà de teràpia tant per a ells, com per al públic.

Fitxa tècnica:
Veu: Guillem Solé
Guitarra: Jaume Nin
Bateria: Joan Blazquez
Teclats: Pep Vila-abadal
Saxo: Josep Contreras ”Puça”
Trompeta: Klaus Stroink
Baix: Gustavo Lettieri

Concurs d’Instagram: aconsegueix dues entrades per Buhos!

https://www.auditoricornella.com/ca/noticies/42-concurs-dinstagram-aconsegueix-dues-entrades-.html

Deixa un comentari