Esports i aire lliure

Si voleu adquirir hàbits de vida saludables, ‘Vine a fer esport salut’!

Voleu fer esport i no sabeu quin practicar? Necessiteu un cop de mà per practicar esport, però no us agraden els gimnasos? Doncs el programa “Vine a fer esport salut” és la resposta a totes aquestes preguntes, perquè combina diferents disciplines, aprofitant els espais naturals de la ciutat.

El programa esportiu de l’Ajuntament de Cornellà “Vine a fer esport salut” ha recuperat part de la seva normalitat aquest trimestre, amb una nova programació d’activitats que s’allargaran fins al 15 de desembre. La principal novetat serà que, donada la situació d’inestabilitat pandèmica, en algunes activitats caldrà fer inscripció per garantir el control d’aforaments.

Les propostes esportives organitzades durant aquest trimestre són Ànim 10, Passos a mils (a Can Mercader i als barris Riera, Gavarra i Sant Ildefons), Primal Instinct, Entrenament de Corresolidaris i Masterclass saludable a Can Mercader.

El projecte “Vine a fer esport salut” ofereix més de 200 activitats cada trimestre,  que busquen fomentar la pràctica esportiva amb una oferta variada per a tots els col·lectius i utilitzar l’activitat física com a eina de millora de la relació social i educativa, amb propostes en tots els barris de la ciutat, com a mínim, un cop a la setmana.

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Departament d’Esports: 93 377 02 12 (Ext.: 1797)
vroldanv@aj-cornella.cat

 

 

 

 

Deixa un comentari