Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure

Can Mercader s’omple de pallassos!

Can Mercader es prepara per celebrar una nova ecició del 'Tot esperant pallassos', aquest diumenge 22 d'octubre de 2023.

Aquest diumenge 22 d’octubre, d’11 a 14 h, el parc de Can Mercader serà l’escenari de la festa ‘Tot esperant pallassos’, com a preludi de la vintena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà.

Tenim moltes ganes de pallassos i se’ns fa molt llarga l’espera per gaudir de la propera edició del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel, que el 2024 sumarà vint temporades, del 19 al 27 d’octubre. Tots volem riure, gaudir dels espectacles i de la disbauxa del certamen i, per aquesta raó, aquest diumenge se celebra una mini-edició de la mostra de pallassos. Es tracta de la festa ‘Tot esperant pallassos’, que enguany es torna a organitzar al parc de Can Mercader!

Sí, has llegit correctament. El diumenge 22 d’octubre, el parc de Can Mercader serà l’escenari d’aquesta mini edició de la mostra amb diferents actuacions, espectacles i animacions. Enmig d’aquest espai natural que ja llueix els colors de la tardor, companyies de pallassos es dividiran en diferents espais, des de les 11 i fins a les 14 h.

Seran cinc espais diferents: l’escenari de la plaça gran, l’amfiteatre, l’espai del davant del bar, l’espai de dalt i l’entrada del parc. A més, hi haurà un espectacle itinerant que també serà molt divertit. Onze companyies distintes seran les responsables de protagonitzar aquest ‘Tot esperant pallassos’, amb propostes de circ, de cabaret, amb acrobàcies i malabarismes, showman i un taller de màscares, entre moltes altres propostes.

Les companyies participants d’aquesta celebració seran: Zigurat Band, Per Nassos, Fadunito, Las Polis, Cris-is, Ramiro Vergaz, Maxishows, Los Herrerita, Cabaret Iberescena, Dos Perillas i Lab Creatiu.

Per assistir-hi, no s’ha de fer res. Només passar pel parc de Can Mercader amb moltes ganes de gaudir d’un bonic matí de diumenge!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari