Exposicions i més

‘Catalunya, un país d’enginy i innovació’

Nova expo al Mueu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat.

L’exposició, situada en el Museu Palau Mercader, tanca les portes aquest diumenge 28 d’abril després de tres mesos disponible.

Es tracta d’una exposició produïda pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNATEC), que es podrà visitar fins al diumenge 28 d’abril. La mostra presenta 30 aportacions científiques i tècniques universals que han tingut el seu origen en terres catalanes. D’aquesta manera, els visitants coneixeran quins invents han estat creats per catalans i, evidentment també, per catalanes.

A l’exposició es presenten creadors/es, inventors/es i científics/ques catalans que amb el seu enginy han revolucionat alguns àmbits com la recerca, la indústria tèxtil i la medicina, entre altres.

Per cert, també aquest diumenge 28 d’abril, hi ha visita guiada a la planta noble del Museu Palau Mercader. Com sempre, es faran dos passis: a les 11 i a les 12 h. Les persones interessades en assistir, han de reservar la seva assistència a través de patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de 9.30 a 14 h, de dilluns a divendres.

Deixa un comentari