Activitats familiars Arts escèniques

Sant Jordi, en titelles

Titelles a Cornellà de Llobregat per Sant Jordi.

El diumenge 28 d’abril, el Castell acull la representació de Sant Jordi explicada d’una manera molt divertida. Les places estan pràcticament plenes, per tant, cal donar-se pressa per apuntar-se! L’activitat és gratuïta.

Com és habitual, entorn de la celebració de Sant Jordi, l’Ajuntament de Cornellà organitza una activitat infantil vinculada amb la llegenda del drac, el cavaller i la princesa. Serà la representació teatral de titelles ‘La divertida història del cavaller Jordi’, que es farà el diumenge 28 d’abril, a les 12 h, en el Castell. Les inscripcions estan pràcticament plenes, per tant, si us interessa, heu de reservar l’assistència com més aviat millor a través de patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

Aquesta representació de teatre està adreçada a infants petits, preferiblement de 3 a 8 anys. És una versió de la tradicional llegenda, on els personatges habituals col·laboraran els uns amb els altres per aconseguir un món millor.

És una divertida manera de tancar la setmana de Sant Jordi amb els més petits, amb aquesta divertida obra, totalment gratuïta, a càrrec de la companyia Invisible Titelles.

Deixa un comentari