Activitats familiars Arts escèniques

Teatre familiar sobre Moby Dick

Teatre infantil aquest diumenge 28 d'abril a l'auditori de Sant Ildefons a Cornellà de Llobregat.

L’obra es representa el diumenge 28 d’abril, a les 12 h, a l’Auditori de Sant Ildefons i les entrades ja estan disponibles a preus molt assequibles.

La programació del Cornellà Escènica està arribant a la recta final i aquest diumenge presenta una de les darreres obres familiars d’aquesta temporada. ‘On vas, Moby Dick?’ és l’obra que es representarà a l’Auditori de Sant Ildefons, a les 12 h, el 28 d’abril. El preu de les entrades és del 5’95 euros, però si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes de fins al 20%. A més, ja sabeu que Cornellà s’ha sumat a la plataforma Apropa Cultura, que permet la compra d’entrades de teatre per 3 euros per a famílies en situació de vulnerabilitat.

L’Auditori de Sant Ildefons ofereix una adaptació lliure del clàssic d’Herman Merville tan popularment conegut. De fet, la trama consisteix a explicar la història de Moby Dick. Tim és el titella protagonista de la història, un nen a qui li encanta el mar. Per això, acostumar a visita la seva àvia que viu en un poble pescador. Allà coneix a la Kalin, una nena de la seva edat que coneix la història de la balena Moby Dick.

La funció està a càrrec de la companyia Centre de titelles de Lleida i és un èxit en tots els teatres als quals es representa. És una història molt divertida que entusiasmarà els més petits. A més, us recomanem preparar els infants amb la lectura de contes relacionats amb Moby Dick. N’hi ha moltes adaptacions que trobareu a les biblioteques municipals.

Deixa un comentari