Activitats familiars Altres Espectacles de carrer Esports i aire lliure Música

Cavalcades, tallers i molta animació per encendre les llums del Nadal

Ja ho tenim tot a punt per encendre els llums de Nadal!

Serà aquest dissabte 26 de novembre amb una festa acompanyada de tallers infantils i activitats d’animació a la plaça de Catalunya, a partir de les 17.15 hores. Necessitem la col·laboració de tots els nens i nenes de Cornellà per aconseguir que la ciutat s’il·lumini i ens porti la màgia del Nadal.

Aquest any tenim una novetat! Al voltant de les 18.00 h, tres cavalcades –amb animació, música i xanquers-  començaran a recórrer la ciutat des de la plaça de l’Església, des del mercat de Sant Ildefons i des de la plaça del Pallars per confluir a la plaça de Catalunya, on, a partir de les 18.50 h es donarà pas a l’encesa de llums. Estaran encapçalades per tres personatges que representaran els colors verd, vermell i blau, i amb elements visuals que tindran continuïtat a les activitats de Reis. En confluir les tres cavalcades, juntament amb la vostra ajuda amb les “torxes” que tots els infants haureu elaborat als tallers de la tarda, podrem aconseguir que els llums de Nadal comencin a brillar a partir de les 19.00 hores a tota la ciutat.

Les activitats estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa i tenen l’objectiu de contribuir a dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, especialment en aquests moments d’incertesa que provoquen els conflictes i la crisi energètica internacionals, i també oferir més animació a l’espai públic durant les festes de Nadal. RECORDA: “Aquest Nadal, et volem a prop” , compra a casa, a Cornellà!

A més, amb tota aquesta energia que desplegarem plegats, farem que s’il·luminin les figures decoratives de grans dimensions a tots els barris: boles de Nadal, trineus, un ós gegant, avets de llum… i una decoració en forma de gran carpa i un avet de 12 metres d’alçada a la mateixa plaça de Catalunya. També hi haurà, com cada any, a diferents punts de la ciutat, nou figures del Mag Maginet i setze bústies vermelles il·luminades on els infants podreu enviar les vostres cartes per als Reis.

Vine a gaudir de l’encesa de llums de la nostra ciutat. Demà 26 de novembre a les 17.15 h a la Pl. Catalunya.

I recorda, no t’oblidis de realitzar el taller de la Força de la Llum ” Blau, verd o vermell?”

Comparteix les teves fotos: #encesadellums #cornelladellobregat #encesa2022 @queferacornella

 

Deixa un comentari