General Mostra del Còmic

Darrers dies de la Mostra del Còmic

El mes de novembre a Cornellà és el mes dels còmics amb exposicions, tallers i activitats en diferents espais i per a totes les edats. Si encara no has anat et recordem algunes de les mostres i activitats que encara es poden gaudir:

 

DESTAQUEM

  • EXPOSICIÓ DEL 38è CONCURS DE CÒMICS ‘CIUTAT DE CORNELLÀ’.
    ‘Darrere de la pantalla’, de Bea Tormo

Del 4 al 27 de novembre, s’inaugura divendres 4 de novembre a les 20 hores, al Castell

Espai central de la Mostra: els treballs guanyadors i finalistes del 38è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà.
També l’espai Racó de l’Ivà, amb les caricatures realitzades per tots els guanyadors i guanyadores del Premi Ivà al millor historietista professional. I Bea Tormo, premi Ivà 2021 i autora del cartell d’aquesta edició, presenta una exposició del material més recent, ple d’humor i on exposa la seva mantera de pensar, viure, treballar i totes les seves (no poques) preocupacions.

  • “Vinyetes migrants”

Del 13 de novembre a l’11 de desembre, al Museu Palau Mercader

Exposició que neix de la voluntat de visibilitzar com el còmic ha estat els darrers anys un mitjà compromès amb una realitat tan complexa, tan propera i tan transcendent com és el fenomen migratori.
Organitza el Museu d´Història de la Immigració de Catalunya.

La Mostra del Cómic a Cornellà  és una de les més veteranes del país vinculades a l’art de la historieta, i que des de fa 38 anys divulga a la nostra ciutat tant l’obra de grans autors i referents com la producció d’artistes emergents com són els participants al Concurs de Còmics.

El Castell de Cornellà acull, com és tradicional, l’exposició i el lliurament de premis dels guanyadors i guanyadores del Concurs d’aquest any, que s’inaugura el divendres 4 de novembre a les 20 hores. Teresa Valero, autora de ‘Contrapaso’, també guionista i animadora de produccions audiovisuals, rebrà el Premi Ivà a la millor historietista professional, que concedeixen per votació popular els seguidors del concurs.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

 

Deixa un comentari