Activitats familiars Festival i fires General Petites

El Citilab presenta una exposició per celebrar el seu 15è aniversari!

El Citilab està d’aniversari i ha preparat una exposició per repassar els seus 15 anys de vida. La mostra s’inaugura aquest dimecres 23 de novembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes Vicenç Badenes.

Sota el nom “15 anys d’innovació social i digital”, es podrà visitar l’exposició immersiva que permetrà fer un recorregut pels 15 anys d’història del laboratori ciutadà de Cornellà a través de pantalles, realitat virtual, realitat augmentada i tècniques de simulació i videojoc.

El dia de la inauguració, a partir de les 19 hores, Javier González, director gerent del Citilab, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, donaran la benvinguda. Seguidament, totes les persones assistents podran fer un brindis i gaudir d’un petit aperitiu per endolcir la festa.

CITILAB, SEU DE LA INNOVACIÓ CORNELLANENCA

El laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat s’ubica a l’antiga fàbrica de Can Suris, construïda el 1897 com a centre d’una colònia industrial. La fabricació va cessar definitivament el 1978 i l’edifici va restar en desús durant més de 30 anys, fins que finalment, després d’una profunda reforma, el Citilab va obrir les seves portes el 23 de novembre de 2007. Des d’aquesta data, el Citilab ha impulsat la seva activitat com a centre digital d’innovació ciutadana per a la difusió i el foment de la Societat del Coneixement.

Els seus mètodes de treball bàsics són els del living labs: el pensament de disseny, el pensament computacional i la cocreació centrada en l’usuari. A Citilab, Internet es considera un mitjà per innovar de forma més col·laborativa i integradora amb el ciutadà en el centre del procés.

Més informació a: www.citilab.eu

Deixa un comentari