Activitats familiars Arts escèniques

Celebra el Dia de la mare amb cultura

Dos espectacles per al diumenge 5 de maig a Cornellà de Llobregat.

Dues actuacions es portaran a terme el diumenge 5 de maig: al matí, hi haurà un espectacle gratuït a la plaça del Pallars i, a la tarda, ‘La nit del peix Kiwi’ arriba a la Sala Ramon Romagosa.

Aquest diumenge, celebra el Dia de la Mare amb cultura perquè la programació del Cornellà Escènica presenta dos espectacles d’estils molt diferents, però, els dos, molt divertits!

El diumenge comença amb una actuació familiar, a l’aire lliure. La companyia Jam representarà el seu espectacle ‘Minute’, a les 12 h, a la plaça del Pallars (en el barri Pedró). És la història d’un peculiar fotògraf que considera que la ciutat és el seu escenari per fer retrats. ‘Minute’ és un espectacle que pretén recuperar per uns minuts un ofici que ha desaparegut amb el pas del temps i que omplirà d’humor la plaça.

I, ja al vespre, la Sala Ramon Romagosa presenta ‘La nit del peix’, de la Sala Flyhard. L’actuació comença a les 19 h i el preu de l’entrada és d’11’85 euros. Si es fa compra anticipada, com sempre, s’aplicaran descomptes de fins al 20%. Cal tenir en compte que aquest espectacle està ja pràcticament ple, per tant, si voleu anar-hi, us heu d’afanyar!

‘La nit del peix’ és una divertida obra narra un moment, quan el peix Kiwi mira directament als ulls del seu amo i, des de la peixera, li revela una profecia. Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, decideix fugir endavant.  

Deixa un comentari