Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure

‘Celebrem la tardor’!

'Celebrem la tardor', aquest dissabte a Cornellà de Llobregat.

La festa s’organitzarà la vesprada del dissabte 11 de novembre, a partir de les 17.30 h, a la plaça de les Delícies (barri Gavarra).

Aquesta festa és organitzada per l’Ajuntament de Cornellà i per l’associació Cornellà compra a casa.

Sorpresa! Cornellà viurà, per primera vegada, la festa ‘CELEBREM LA TARDOR’ per gaudir de la ciutat i, també, de la nostra restauració. Serà una celebració sense precedents, prevista per aquest dissabte 11 de novembre, a partir de les 17.30 h, a la plaça de les Delícies, a tocar amb l’avinguda del Parc.

La festa de la tardor està pensada per gaudir amb tota la família de la música i de la degustació que oferiran els bars de la zona.  De fet, hi haurà servei de bar i una celebració molt especial: els 30 anys d’un dels establiments més emblemàtics de Cornellà, el Kualexu!

Des de les 17.30 h, hi haurà música, primer amb Balla (familiar), seguit d’una sessió del dj Zapata (de 19.30 a 21.30 h) per finalitzar amb l’actuació de Waikiki (de 21.30 a 23.45 h). Serà una vesprada molt divertida per compartit, plegats, l’arribada d’una de les millors estacions de l’any: la tardor!

Deixa un comentari