Activitats familiars Arts escèniques

‘La casa més petita’

'La casa més petita', a Cornellà de Llobregat.

La Sala Ramon Romagosa ofereix aquest diumenge 19 de novembre l’obra infantil ‘La casa més petita’, a partir de les 12 h. Les entrades ja estan disponibles i si es fa compra anticipada, tenen un preu inferior als 5 euros!

La programació de tardor del Cornellà Escènica té aquests dies una gran oferta de propostes familiars. Aquest diumenge, la companyia Campi qui Pugui presenta el seu espectacle ‘La casa més petita’ i, el diumenge 25, L’Auditori de Cornellà ofereix el ballet del ‘Trencanous’, per inaugurar la temporada de Nadal!

La casa més petita, el 19 de novembre

Recomanada a partir dels 5 anys.

Cornellà es prepara per al Nadal amb moltes activitats familiars a Cornellà de Llobregat.

‘La casa més petita’, de la companyia Campi qui Pugui –van portar la temporada passada l’espectacle ‘Camí a l’escola’ amb molt d’èxit- arribarà a l’escenari de la Sala Ramon Romagosa el diumenge 19 de novembre, a les 12 h.

Amb una maleta i el desig de tornar aviat, la Bettina deixa enrere casa seva per descansar del soroll de les bombes i de la por de la guerra. En arribar a la seva ‘nova casa’ s’adona que res és com s’imaginava. La Norma, una nena més gran en la mateixa situació, serà qui l’acompanyi en aquesta història, construint entre les dues una amistat que els permetrà fer front a les dificultats.

El Trencanous, el 25 de novembre

‘El Trencanous’ és la primera de les obres que inicia la programació especial de Nadal a la nostra ciutat. Es representarà el dissabte 25 de novembre, a les 20 h, a L’Auditori de Cornellà.

El ballet de Txaikovsky, que explica un conte de Nadal en dos actes, s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets als països occidentals, principalment representat per Nadal. La història varia d’unes versions a altres, encara que totes segueixen un fil argumental comú. Aquesta és una versió creada especialment per a la BCN City Ballet, amb coreografies de Ramon Oller, Carlos Bonilla, Elisabeth Pérez i Leandro Pérez.

Deixa un comentari