Activitats familiars Exposicions i més

Taller d’iniciació al còmic

Taller d'introducció al còmic a Cornellà de Llobregat.

El taller es farà aquest diumenge 19, a partir de les 11 h. Cal inscripció prèvia per assistir-hi i no cal tenir coneixement previs sobre dibuix.

Cornellà està immersa en la celebració d’una nova edició de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà i molts equipaments municipals ofereixen activitats relacionades amb el món de les vinyetes. Aquest és el cas del Museu Palau Mercader, que aquest diumenge proposa una classe magistral per començar a dibuixar. I és gratuïta!

Taller d’introducció al còmic – amb inscripció prèvia

Dins de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà i com a activitat complementària de l’exposició ‘Cossos que parlen’, el diumenge 19 de novembre, a les 11 h, començarà aquesta sessió formativa a càrrec de Raquel Gu per tenir un primer contacte amb el món de les vinyetes, sense coneixements previs de dibuix. Està pensat per a majors de 12 anys amb ganes d’aprendre o de millorar les seves tècniques.

Aquesta és una activitat complementària de l’exposició ‘Cossos que parlen‘, que està disponible també al Palau fins al 21 de gener de 2024.

Visita lliure a la planta noble – per ordre d’arribada

Activitats Museu Palau Mercader a Cornellà de Llobregat.

I també aquest diumenge 19 hi haurà visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader. En aquest cas, no cal inscripció prèvia, però l’accés es fa segons l’ordre d’arribada dels assistents. L’horari de visita és d’11 a 13 h. Com sempre, es recomana portar auriculars o cascos per escoltar l’audioguia del museu i conèixer els detalls històrics i patrimonials del nostre museu més popular.

La visita lliure es combinarà amb el concert de la pianola, que també està previst per a aquest diumenge 19 de novembre, d’11.15 a 13.15 h. Com sempre, està a càrrec de Josep Domènech.

Inscripcions
Per correu electrònic:patrimonireserves@aj-cornella.cat
Per telèfon:al 93 474 51 35, de 9.30 a 14 h

Deixa un comentari