Esports i aire lliure

Mercat de l’estalvi

Mercat de segona mà a Cornellà de Llobregat.

Es farà aquest dissabte, a la plaça de Sant Ildefons, de 10.30 a 14 h. Per participar i posar una parada, cal formalitzar una inscripció a través de l’Ajuntament de Cornellà. Per comprar, només cal assistir amb ganes de trobar moltes gangues!

Aquest dissabte, l’Ajuntament de Cornellà a través del departament de medi ambient, organitza el seu tradicional Mercat de l’estalvi, on es poden intercanviar objectes o serveis, o comprar coses de segona mà a preus molt assequibles. Aquesta iniciativa, ja molt consolidada a la nostra localitat, segueix els objectius de les tres R: reaprofitar, reutilitzar i reciclar.

Aquesta nova edició del mercat de l’estalvi es portarà a terme a la plaça de Sant Ildefons, de 10.30 a 14 h. Aquestes trobades són una opció per recuperar diners d’allò que ja no utilitzes, reduir residus allargant la vida dels productes i estalviar recursos. Comprant de segona mà aquells productes que necessites contribueixes a una forma de consum més conscient i responsable.

Per participar en aquest mercat i posar una paradeta, hi ha temps per presentar la sol·licitud fins al dilluns 13 de novembre, a través d’aquesta sol·licitud.

A més, a la ciutat, també es desenvolupen els Mercadells, que són mercats ambulants de segona mà mensuals, impulsats a través de l’associació Corncrenata. Aquests es porten a terme cada primer dissabte de cada mes, també a la plaça de Sant Ildefons, de 10 a 14 h.

Deixa un comentari