Activitats familiars Arts escèniques

‘Cómplices’, contra el bullying

El dimecres 15 de novembre, a partir de les 17.30 h, es projectarà el curtmetratge ‘Cómplices’, sobre l’assetjament escolar. L’entrada és gratuïta i comptarà amb un debat amb el seu director. El treball ha rebut una vuitantena de premis i està pensada per a majors de 12 anys.

Des de l’Ajuntament de Cornellà s’estan duent a terme diferents activitats pensades per conscienciar contra l’assetjament escolar. Un exemple són les dues obres de teatre que s’han ofert en aquesta temporada de tardor del Cornellà Escènica (‘Girls like that’ i ‘Strawberry Frapuccino’), les diferents xerrades impulsades des dels departaments d’educació i de joventut, i ara, el visionament del curtmetratge ‘Cómplices’, centrat en el bullying.

Aquest dimecres 15 de novembre, a l’auditori de Sant Ildefons, de 17.30 a les 19.30 h, es farà aquesta projecció i també un debat amb el seu director, el Rubén Guindo. Està pensada per a joves majors de 12 anys i l’entrada és totalment gratuïta.

‘Cómplices’ és protagonitzat per Paula Gallego, Pepe Viyuela, Elena González i Miguel Rellán, mostrant com la situació econòmica, les xarxes socials i el masclisme són factors que afecten (i molt) a l’assetjament escolar, fent-lo fins i tot més difícil. El curt compta amb més de 25 premis i 80 nominacions, entre els quals destaca haver estat preseleccionat als Goya de 2022 com a millor curtmetratge.

Es tracta d’un projecte molt personal del seu director, que va veure durant anys com la seva germana patia assetjament continuat en el col·legi.

Deixa un comentari