Esports i aire lliure

Cursa per la Marató de TV3

Corresolidaris amb la Marató de TV3, a Cornellà de Llobregat.

Serà el dissabte 18 de novembre, al parc de Can Mercader, a partir de les 9.45 h. El 100% de la recaptació es destina a la Marató de TV3 2023, a favor de la salut sexual i reproductiva.

Aquest dissabte 18 de novembre, tenim una cita esportiva solidària molt important i és la participació amb la Marató de TV3 d’aquest any. L’entitat Corresolidaris de Cornellà és la impulsora d’aquesta activitat i per participar, cal fer inscripció aquí.

La cursa començarà a les 9.45 h amb la caminada popular (de 7 km) i a les 10 h, amb el cross popular. Participar en les dues competicions solidàries té un preu de 6 euros, on s’inclou el barret de Nadal, la botifarra i la beguda. Realment, és un preu simbòlic que es destina íntegrament a la causa de la Marató de TV3, que enguany servirà per recaptar fons a favor de la salut sexual i reproductiva.

Gairebé durant tot el matí hi haurà alguna proposta esportiva i familiar divertida per fomentar la solidaritat i l’esport, amb curses infantils i adaptades, competicions per a majors de 65 anys i un zumba. A més, durant tota la jornada hi haurà recollida de joguines per a la Creu Roja de Cornellà.

09:45                   Caminada Popular (6 euros inclòs barret, botifarra i beguda)

10:00                   Cross Popular (6 euros inclòs barret, botifarra i beguda)

10:30                   Apertura Rocòdrom Can Mercader (+MEC)

11.00-13:30          Botifarrada Popular 

11:15                    Curses infantils gratuïtes

11:45                     Curses Adaptades gratuïtes

12:15                    Yayorun (+65 anys) gratuïtes

12:45                    Zumba Solidari gratuït

Deixa un comentari