Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure

Torna el Festival de Música De Prop!

Torna el festival de música de prop a Cornellà de Llobregat.

Del 17 al 26 de novembre, es portaran a terme 12 activitats musicals en diferents punts de Cornellà per donar visibilitat al talent musical de la nostra ciutat i commemorar, plegats, el dia de Santa Cecília, patrona de la música.

El Festival de Música De Prop, en honor a la commemoració de Santa Cecília –patrona de la música- ja està aquí! Des d’aquest divendres 17 i fins al diumenge de la propera setmana 26 de novembre, Cornellà s’omplirà de música en diferents racons –principalment, a l’aire lliure- per gaudir d’aquest art i donar visibilitat als músics amateurs de la nostra localitat. Cal tenir en compte que totes les seves propostes són gratuïtes i pensades per a tota la família!

El Festival de Música De Prop és una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer i actuar com a plataforma per a nous talents. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, el festival acollirà formacions musicals de diferents estils i ritmes de tot el món i de totes les èpoques en espais oberts de Cornellà.

Els responsables d’inaugurar aquesta nova edició són els grups de la Factoria Musical, que el divendres 17, a la plaça de Mary Santpere, a partir de les 21 h, oferiran un concert amb els grups Bisonte vs Bufalo i Athatriel, de música metal.

El dissabte 18 de novembre, se celebrarà la Rambla Musical! Una de les cites més estimades d’aquesta programació. D’11 a 13 h, la rambla d’Anselm Clavé i la plaça de l’Església s’ompliran de música i d’activitats musicals per a petits i grans amb un circuit de jocs musicals, un taller de percussió amb la Xaranga Sarau, tallers de música en família, audicions d’alumnes i molt més! Tot plegat organitzat per la Societat Coral La Unió i si porteu el vostre instrument, podreu tocar amb ells.

Paral·lelament, a les 12 h, a la plaça de Sant Ildefons davant del mercat, hi haurà una sessió de piano obert. El músic cornellanenc Òscar Larios estarà des de primera hora, però disposat a cedir el teclat a tot aquell que s’animi!

A la mateixa hora del dissabte 18, però en el carrer Bonestar, entre Bonavista i Bonveí, hi haurà també una sessió oberta, en aquest cas, de micro! La cantautora Marta Gin i el cantautor Adrià Carro us han reservat un espai amb un equip de so i un micro per difondre el vostre projecte. Per participar, en aquest cas, cal inscripció a través de l’adreça electrònica cultura@aj-cornella.cat. L’únic requisit és ser l’autor del tema que s’interpretarà.

A les 13 h, en el barri Centre, hi haurà una nova edició de la PERCUFESTA! És una trobada dels grups de percussió Tam Tam Llops, Xaranga Sarau, Lakolla Martinet i Drumbeats. El recorregut començarà des de la plaça de Lluís Companys, passant per la rambla i acabant a la plaça de l’Església.

I ja diumenge 19, continuen les propostes de la primera setmana de Festival de Música De Prop, amb el concert de Cant Coral i la participació de les corals Coral Nova Cornellà, Coral Àuria, Cor Nova Tardor de Cornella i Orfeó Catalònia. Aquest concert es farà a les 12 h, al Castell i l’entrada és gratuïta.

I de cara al dimarts 21 de novembre, es portarà a terme el concert de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanes, a les 18 h, a l’auditori de Sant Ildefons. En aquest espectacle de tarda, participaran els combos moderns de l’escola, així com la seva orquestra i la big band. L’entrada és gratuïta, però donat l’aforament limitat de l’auditori de Sant Ildefons, cal fer reserva de seients, enviant un correu electrònic a emusica@aj-cornella.cat. Cal indicar el nom i el nombre d’entrades que es demanen.

La propera setmana continuarà la programació, amb concerts de música urbana, del Grup Vocal Zetzània, de Cacho a Cacho (tribut a Estopa) i de la Llobregat Swing Gang.

Deixa un comentari