Exposicions i més

Sopar contra el càncer

Sopar solidari d'AECC Cornellà, el 25 de novembre de 2023.

AECC Cornellà organitza aquest acte solidari el dissabte 25 de novembre, al restaurant Binomio. El preu del menú és de 40 euros i se sortejaran diferents objectes donats per botigues i per empreses de la localitat.

Aquest dissabte 25 de novembre, se celebra el 10è sopar solidari de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Cornellà. Com és habitual des de fa alguns anys, aquest acte s’organitza al restaurant Binomio, de l’hotel Novotel de Cornellà (a l’Almeda).

La desena edició d’aquest sopar començarà a les 21 h i és una oportunitat per col·laborar a favor de la investigació d’aquesta malaltia, a la vegada que us podreu emportar diferents objectes donats per part de botigues i d’empreses de la ciutat. I quan parlem d’objectes, ens referim a paneres, petits electrodomèstics, pernils… Per tant, aquesta trobada és molt més que un sopar, és un acte solidari divertit i entretingut, amb sortejos i més sorpreses!

AECC Cornellà és una delegació local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer que se suma a totes les iniciatives solidàries d’aquesta ONG amb dos objectius molt clars: recaptar diners a favor de la investigació contra el càncer –a través de diferents iniciatives com és aquest sopar-  i donar suport a malalts i familiars. I, en aquest sentit, a través d’aquesta delegació local, s’ofereix suport psicològic, grups de suport, serveis d’acompanyament i de cura de malalts i dels seus familiars dependents (per exemple, hi ha persones voluntàries que s’encarreguen de portar els fills petits a l’escola si el pacient no es troba bé per sortir de casa) i, fins i tot, assessorament econòmic a l’hora de demanar crèdits o indemnitzacions, entre molts altres serveis.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon de l’entitat, al 691.49.91.60 o enviar un correu electrònic a cornella@aecc.es

Deixa un comentari