Arts escèniques

Tribut a Estopa per Santa Cecília

Concert tribut a Estopa, a Cornellà de Llobregat, dins del Festival de Música De Prop.

Aquest cap de setmana, es portaran a terme cinc cites musicals per acomiadar la commemoració d’enguany de Santa Cecília (patrona de la música).

Arriba la recta final de l’edició 2023 del Festival de Música De Prop. Aquest cap de setmana, es portaran a terme cinc cites musicals repartides per diferents espais del municipi que tenen la voluntat d’omplir de música i de músics locals els carrers de Cornellà.

La primera d’aquestes propostes es farà el divendres 24 de novembre, a la plaça de l’estació de la Renfe, a les 19 h, i serà un concert de música urbana. Els convidats seran ‘Andreita’ i ‘Hermanos Paz’. Andreita és una artista emergent que tocarà temes propis de pop, R&b I Música Urbana, acompanyada de D’Dancers. I Hermanos Paz és un grup de rap format pels germans Siux Paz i Serius Paz, de Sant Boi.

Ja dissabte 25 de novembre, hi haurà tres concerts: el del Grup Vocal Zetzània, el de Cacho a Cacho (tribut a Estopa)  i el del Llobregat Swing Gang. Tots tres són totalment gratuïts.

La coral Grup Vocal Zetzània actuarà a la plaça de Lluís Companys, a partir de les 12 h, i oferirà el seu nou espectacle titulat ‘Empatia, música amb propòsit’. En el concert, es tocaran cançons de les dècades dels ’70, ’80 i ’90 perquè els assistents connectin amb algun moment de la seva vida.

Els components de ‘Cacho a Cacho’.

A la mateixa hora del dissabte, Cacho a Cacho oferirà el seu particular homenatge a Estopa, versionant els temes més coneguts dels germans Muñoz. Aquesta trobada es farà a la plaça de Sant Ildefons, davant del mercat. Aquest concert és molt especial perquè, com ja se sap, moltes de les cançons d’ESTOPA tenen com a protagonista Cornellà. Si us agrada el grup, val molt la pena el tribut de Cacho a Cacho.

I, ja a la tarda, a partir de les 19 h, i a la plaça del Pilar, arribarà el concert de la Llobregat Swing Gang. La banda té la voluntat de fer ballar els assistents amb els seus temes de swing i de jazz.

El Festival de Música De Prop finalitza el diumenge 26 de novembre amb una superfesta, a la plaça del Pallars, d’11 a 15 h. Serà el VERMUT ELECTRÒNIC DE L’ARTeNOU! El ja desaparegut festival ARTeNOU ens presenta una jornada de músiques electròniques fresques i elegants, acompanyades d’una instal·lació sonora participativa. D’aquesta manera, hi haurà tres activitats diferents: una instal·lació per experimentar amb la música i crear composicions sonores per a majors de 8 anys (d’11 a 14 h); una sessió de TWIN, coneguda DJ que, entre altres, ha participat en el Primavera Sound (a les 12 h) i un DJ set amb Kryper, Lariad i Pacatacata (a les 13.30 h).

Deixa un comentari