Arts escèniques

Teatre i música a la Sala Romagosa

Teatre amb Madaula, a la Sala Romagosa de Cornellà.

Una comèdia de Ramon Madaula protagonitzada per la Mercè Martínez i el David Olivares, a més del concert de Miguel Rivera Maga són les cites més destacades de les properes setmanes a la Sala Ramon Romagosa.

La programació del Cornellà Escènica contempla encara 9 espectacles abans de finalitzar la temporada de tardor d’aquest any. 9 espectacles variats i per a diferents tipus de públic. Contempla musicals, música clàssica, un ballet, obres de teatre, un espectacle de màgia i, evidentment també, obres per al públic familiar. De moment, comentem les dues properes cites de la Sala Ramon Romagosa.

La Sala Ramon Romagosa ens porta el diumenge 26 de novembre una obra de teatre molt divertida, amb dos actors catalans coneguts per les seves trajectòries professionals. Es tracta de ‘El Tigre’, de la companyia Guerrilla Produccions. A partir de les 19 h, coneixem la història d’un reconegut coach (David Olivares) que s’ha de fer fotos per a un suplement dominical. La fotògrafa (Mercè Martínez) està passant un mal moment personal i el coach intenta transmetre-li positivitat, però ella no es deixarà fer. I quan esdeveniments fatídics succeeixen a la vida del coach, aquest no sabrà aplicar-se les lliçons que ofereix als seus pacients.

El preu de l’entrada és d’11’30 euros, però si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes de fins al 20%.

El dissabte 2 de desembre, a les 22 h, Miguel Rivera ‘Maga’ ens presentarà el seu darrer treball titulat ‘Mi historia cantada’, que suposa la fi d’una etapa i l’inici d’una altra. Les cançons que l’han acompanyat durant més de vint anys amb Maga sonaran en directe per última vegada en molts casos. D’aquesta manera, Miguel Rivera vol reivindicar l’essència que va donar origen a aquestes cançons.

El preu d’aquest concert és també d’11’30 h, però amb la compra anticipada poden haver-hi descomptes de fins al 20 %.

Paral·lelament a aquestes cites culturals, L’Auditori de Cornellà també té dos espectacles previstos per a les mateixes dates. El diumenge 26 de novembre, s’ofereix l’obra de teatre ‘Tocar mare’, amb Lluïsa Castell i Georgina Latre; i el divendres 1 de desembre, un concert de la Fundació Conservatori del Liceu. Aquí trobareu tota la informació.

Deixa un comentari